Onze advocaten

Ons team bestaat uit mr. S. (Sander) Arts en mr. J.M. (Jolanda) Veldman. Hieronder volgt meer informatie over deze strafrechtadvocaten.

Mr. S (Sander) Arts: strafrechtadvocaat & economische fraude

Sander Arts is een ervaren strafrechtadvocaat, met meer dan 18 jaar praktijkervaring. Dankzij deze jarenlange ervaring weet Sander als geen ander wat hij moet doen om het maximale uit uw strafzaak te halen. Nadat hij uw strafdossier heeft beoordeeld weet hij al snel wat uw kansen zijn en wat er moet gebeuren om voor u het beste resultaat te behalen! Cliënten door heel Nederland maken gebruik van zijn diensten, waardoor hij voor u klaarstaat voor uw strafzaak in Amsterdam. Sander is volgens zijn cliënten te omschrijven als direct, eerlijk en doortastend, hij geeft u dan ook een eerlijk en direct advies.

Sander is als strafrechtadvocaat begonnen in 1999, na het afstuderen in het Nederlandse Strafrecht. Daarnaast heeft hij (specialisten)opleidingen gevolgd op het gebied van strafrecht, zoals de opleiding tot strafrechtspecialist van de Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten (NVSA), waarbij hij is opgeleid als jeugdrechtspecialist. Vanuit deze functie mag Sander ook jeugdigen bijstaan bij de kinderrechter. Ook is hij als strafrechtspecialist en strafpleiter aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten.

Naast strafrechtspecialist heeft Sander ook een bijzondere interesse in het economische strafrecht. Hierbij kunt u denken aan fraudezaken van de Fiscale Inlichtingen en Opsporingsdienst (FIOD) en de Sociale Inlichtingen en Opsporingsdienst (SIOD). Het gaat daarbij om economische delicten, zoals beleggingsfraude, BTW-fraude en faillissementsfraude.

Sander gelooft niet in het beoefenen van vele rechtsgebieden door één en dezelfde advocaat, maar in een beperking tot één of enkele rechtsgebieden. In het geval van Sander: strafrecht en economische fraude. Enkel op deze manier kan de kwaliteit worden geboden die noodzakelijk is om het beste resultaat te bereiken.

Strafzaken waarin hij optreedt worden regelmatig gepubliceerd. Zo is Sander advocaat in de strafzaak tegen verdachte Eshetu A, die wordt verdacht van betrokkenheid bij martelingen en vele moorden. Volgens het Openbaar Ministerie is dit de ernstigste strafzaak die Nederland ooit heeft gekend.  Zijn jarenlange ervaring als strafrechtadvocaat kan in deze zaak goed worden benut!

 

Mr. J.M. (Jolanda) Veldman: strafrechtadvocaat & sociale fraude

Jolanda is volgens cliënten betrokken, persoonlijk en doortastend. Ze is meelevend, maar verliest tegelijkertijd het doel niet uit het oog. Jolanda is net als Sander lid van de Nederlandse Orde van Advocaten. Daarnaast is zij als strafrechtadvocaat lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA) en volgt zij diverse opleidingen om zich nog verder als strafrechtspecialist te ontwikkelen.

Jolanda heeft de studie Nederlands recht met succes afgerond, waarna zij is begonnen als advocaat bij een middelgroot advocatenkantoor op de sectie vastgoed en overheid. Doordat zij zich wilde specialiseren in het strafrecht, heeft zij in april 2013 de overstap gemaakt naar ons kantoor.

Naast het strafrecht, is Jolanda ook gespecialiseerd in uitkeringsfraude en in de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP). Zo kunt u rekenen op specialistische kennis wanneer u een probleem heeft met uw uitkering, bijvoorbeeld wanneer u wordt beschuldigd van uitkeringsfraude. Ook wanneer u bijvoorbeeld wordt geweigerd tot de schuldsanering (WSNP) of wanneer uw regeling tussentijds wordt beëindigd, kan Jolanda u met veel ervaring bijstaan.

Op het gebied van strafrecht heeft zij al aan verschillende spraakmakende strafzaken gewerkt. Een voorbeeld hiervan is de landelijk bekende moordzaak op Mien Graveland. In deze zaak over een woningoverval met dodelijke afloop is Jolanda als strafrechtadvocaat betrokken.

Cliënten door heel Nederland maken gebruik van Jolanda’s diensten als advocaat, waardoor zij voor u klaarstaat voor uw strafzaak in Amsterdam!

Maak een afspraak met onze strafrechtspecialisten

  • MR. S. (SANDER) ARTS, ADVOCAAT
    STRAFRECHTADVOCAAT & ECON. FRAUDE
    MR. S. (SANDER) ARTS, ADVOCAAT

    Sander is een ervaren strafrechtadvocaat die zich niet van de wijs laat brengen in de rechtszaal. Hij geeft een eerlijke inschatting van uw strafzaak en geeft aan wat er moet gebeuren om het maximale uit uw zaak te halen.